Zannier Hotels Bai San Ho

  1. Vietnam
  2. Vietnam
  3. Xuân Canh
  • Zannier Hotels Bai San Ho
  • 27 foto's

Zannier Hotels Bãi San Hô is een luxe resort in de Phu Yen-provincie Vietnam, in het hart van een afgelegen en bewaard gebleven 98-hectare natuurlijke site voor een indrukwekkend een kilometer lang wit zandstrand. De naam in Vietnamees vertaalt zich in Bay of Corals, in verwijzing naar zijn onaangeroerde kustlijn en prachtige koraalriffen. Omringd door Spectaculaire heuvels, weelderige vegetatie e

Over Zannier Hotels Bai San Ho

Zannier Hotels Bãi San Hô is een luxe resort in de Phu Yen-provincie Vietnam, in het hart van een afgelegen en bewaard gebleven 98-hectare natuurlijke site voor een indrukwekkend een kilometer lang wit zandstrand. De naam in Vietnamees vertaalt zich in Bay of Corals, in verwijzing naar zijn onaangeroerde kustlijn en prachtige koraalriffen. Omringd door
Spectaculaire heuvels, weelderige vegetatie en authentieke rijstvelden, het resort ligt ver weg van de reguliere toeristische paden.
Het beschikt over 71 ruime villa's (46 met privézwembaden), drie restaurants en drie bars, een prachtige spa- en welzijnsgebied, een businesscentrum en een activiteitscentrum met een breed scala aan strand- en wateractiviteiten, evenals andere uitstapjes.

Opmerking:

Houd er rekening mee dat er tijdens de nachten van 24 en 31 december een verplicht galadiner zal zijn voor alle gasten. Dit galadiner is verplicht voor alle gasten en wordt in rekening gebracht vóór het inchecken.

Locatie

Anderen bekeken ook