Amara Hotel & Spa

  1. Albanië
  2. Albanië
  3. Durres
  • Amara Hotel & Spa
  • 21 foto's

Dit hotel ligt direct aan het strand, centraal in Durrës.

Over Amara Hotel & Spa

Ligging

Dit hotel ligt direct aan het strand, centraal in Durrës.

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Gasten, die all-inclusive hebben geboekt, ontvangen ter begroeting een welkomstdrankje. Een bagagedepot en een kluis bieden de nodige service. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. Het verblijf beschikt over verschillende faciliteiten die voor gehandicapten toegankelijk zijn. Het hotel beschikt over faciliteiten voor rolstoelgebruikers en een lift. Naast een supermarkt zijn andere winkels voorhanden. De kinderen kunnen zich op de speelplaats naar hartelust uitleven. Tot de overige voorzieningen van het hotel behoren een krantenkiosk en een tv-ruimte. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats (kosteloos) parkeren. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een 24-uurs beveiligingsdienst en roomservice. In het zakelijke gedeelte (businesscenter) zijn beamer, fax en projector voorhanden.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een aangename luchtcirculatie in de kamers. De gasten kunnen vanaf het balkon of het terras van het uitzicht op zee genieten. De kamers beschikken over een queensize bed of een kingsize bed. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien zijn een minibar en een bureau beschikbaar. Ook een koelkast behoort tot de standaardvoorzieningen. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos) staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. Tot het serviceaanbod van de badkamers behoren een douche en een bad. Rolstoelvriendelijke kamers kunnen worden geboekt. Het verblijf beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Naast binnen- en buitenzwembaden is er een zone met kinderzwembaden. Verfrissende drankjes aan de zwembadbar en een aangename ontspanning in het bubbelbad brengen alle waterratten in vervoering. Ook een terras met ligstoelen en parasols is voorhanden. Actieve gasten kunnen zich bij het beachvolleybal uitleven. Watersportliefhebbers wordt kanovaren aangeboden. De gasten in het hotel beschikken over vele indoorsportmogelijkheden zoals bijvoorbeeld de fitnessstudio, tafeltennis, yoga en aerobics. In het hotel worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, hamam, kuurbehandelingen en thalassobehandelingen aangeboden. Livemuziek, een disco en een nachtclub garanderen volop recreatieplezier. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Een restaurant, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Het verblijf biedt halfpension en all-inclusive als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Voor de grote honger en de kleine trek is er keuze uit ontbijt, brunch, middagmaaltijd en diner. Dieetgerechten en vegetarische gerechten worden op aanvraag bereid. Daarnaast stelt het hotel snacks beschikbaar.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Faciliteiten

  • Algemeen
    • 24-uurs receptie
  • Restaurant & bar
    • restaurant
    • bar
  • Spa & wellness
    • spa

Locatie

Anderen bekeken ook