Vlucht + verblijf
Waar wil je naartoe?
2 Volwassenen
Wanneer wil je vertrekken?
Geen voorkeur

Zonvakanties

Ben je toe aan een zonovergoten vakantie? Onze zonvakanties nemen je mee naar de mooiste stranden en helderste wateren. Kies uit bestemmingen zoals de Mediterrane kust of tropische eilanden voor jouw ideale zonvakantie.

Kies tussen een last minute, all inclusive of super-de-luxe vakantie, de keuze is aan jou! Onze zonvakanties bieden de perfecte gelegenheid om volledig tot rust te komen en te genieten van de zon aan de mooiste stranden.

Dus pak je zonnebril en zwemkleding, en bereid je voor op een onvergetelijke vakantie vol zonneschijn en ontspanning!

De populairste zonvakantie bestemmingen
De mooiste Canarische Eilanden
De mooiste Griekse eilanden
Vlieg naar de Turkse zon
Azië en Midden-Oosten

Ga verder met je zoekopdracht

Boek je zonvakantie bij Holidayguru

Heb je ooit het gevoel dat je een pauze verdient van het dagelijkse leven? Stel je voor dat je lekker ligt te relaxen op een goudgeel strand, met de zon die je huid verwarmt en een zachte zeebries die door je haren waait. Zonvakanties zijn de perfecte ontsnapping om even helemaal op te laden.

Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt met het geluid van golven op de achtergrond en de zon die langzaam opkomt. Overdag verken je verborgen baaitjes, probeer je lokale delicatessen of dompel je jezelf onder in een nieuwe cultuur in een nabijgelegen stadje. En ’s avonds? Dan geniet je van een prachtige zonsondergang, misschien met een lekker drankje in je hand, terwijl je nadenkt over wat morgen te brengen heeft.

Of je nu droomt van een rustige vakantie aan een afgelegen strand, een gezinsvriendelijke bestemming met allerlei activiteiten, of een plek waar het nachtleven net zo levendig is als de dagen onder de zon, er is altijd wel een zonvakantie die bij jou past. Dus waarom niet even de dagelijkse sleur ontsnappen en jezelf trakteren op wat zon, zee en zand?

Zonvakanties zijn meer dan alleen een kans om te ontspannen en te genieten van het mooie weer; het zijn momenten waarop herinneringen worden gemaakt, batterijen worden opgeladen en we even helemaal loskomen van ons normale leven. Dus pak je zonnebril en zonnebrandcrème, het avontuur onder de zon wacht op je!