Hotel AMANO Grand Central

  1. Duitsland
  2. regio Berlijn
  3. Berlijn
  • Hotel AMANO Grand Central
  • 27 foto's

Dit hotel is ideaal voor zakenreizigers en ligt een paar minuten te voet van het centrum van Berlijn verwijderd.

Over Hotel AMANO Grand Central

Ligging

Dit hotel is ideaal voor zakenreizigers en ligt een paar minuten te voet van het centrum van Berlijn verwijderd.

Hotelfaciliteiten

Het hotel beschikt over 250 niet-rokerskamers. Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. De gasten kunnen met Wi-Fi in internet surfen. Het verblijf beschikt over meerdere voor gehandicapten toegankelijke vrijetijdsbestedingen. Tot de overige faciliteiten behoort een wekdienst. Voor fietsers staan parkeerplaatsen gereed. In het zakelijke gedeelte zijn beamer, fax, projector, flipchart/stiften en kopieerapparaat beschikbaar. De congresbegeleiding staat klaar om te helpen bij alle zaken rond de organisatie van evenementen. Voor conferenties, lezingen of congressen zijn 3 zalen voorhanden.

Kamers

In de kamers zijn airconditioning en verwarming voorhanden. Op het balkon of terras kunnen de gasten heerlijk ontspannen. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed en een slaapbank. Ook babybedjes en extra bedden kunnen worden klaargezet. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Ook een mini-koelkast behoort tot de standaardvoorzieningen. Bovendien zijn een telefoon, een flatscreen-tv, een radio, een stopcontactadapter en Wi-Fi (kosteloos) beschikbaar. Tot het service-aanbod behoort ook de eindschoonmaak. In de wooneenheden staan pantoffels klaar voor de gasten. In de badkamers bevinden zich een föhn, een make-upspiegel, badjassen en een telefoon voor dagelijks gebruik. Voor extra comfort in de badkamers zorgen een handdoekenset en achtergrondmuziek.

Sport/entertainment

Het hotel biedt de gasten rodelen aan. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een ontbijtzaal en een bar. Ontbijt en diner zorgen dagelijks voor een culinair highlight. Glutenvrije maaltijden, lactosevrije maaltijden en veganistische maaltijden worden op aanvraag bereid. Het hotel beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Locatie

Anderen bekeken ook