Hotel Abanotubani

  1. Georgië
  2. Tbilisi en omgeving
  3. Tbilisi
  • Hotel Abanotubani
  • 14 foto's

Dit boetiekhotel biedt ideale voorwaarden voor zakenreizigers en ligt in een historische wijk direct in het centrum van Tbilisi (Tiflis).

Over Hotel Abanotubani

Ligging

Dit boetiekhotel biedt ideale voorwaarden voor zakenreizigers en ligt in een historische wijk direct in het centrum van Tbilisi (Tiflis).

Hotelfaciliteiten

Het hotel met een lift beschikt over 24 kamers. Aan de receptie in de ontvangsthal staat meertalig personeel met raad en daad bij. Service zoals een bagagedepot en een kluis draagt bij tot een comfortabel verblijf. In het verblijf is Wi-Fi kosteloos verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Tot de aangeboden diensten horen een 24-uurs beveiligingsdienst, een autoverhuur, een medische dienst, een transferservice en een wasservice. Gasten kunnen gratis van het dagblad gebruikmaken. In het zakelijke gedeelte zijn fax en kopieerapparaat beschikbaar.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een aangename luchtcirculatie in de kamers. Tot de standaardvoorzieningen van de meeste kamers behoort een balkon. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Ook een thee-/koffiezetapparaat behoort tot de standaardvoorzieningen. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon, een flatscreen-tv en Wi-Fi (kosteloos). In de wooneenheden staan pantoffels klaar voor de gasten. In de badkamer, van een douche voorzien, vinden de gasten een föhn en badjassen. Voor extra comfort in de badkamers zorgen cosmetische producten. Het hotel beschikt over niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Het culinaire gedeelte bestaat uit een restaurant en een bar. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Faciliteiten

  • Algemeen
    • lift
    • wasservice
    • internet
  • Kamer
    • hotelkluis

Locatie

Anderen bekeken ook