Ilios Malia Hotel Resort

  1. Griekenland
  2. Kreta
  3. Malia
  • Ilios Malia Hotel Resort
  • 10 foto's

Dit hotel bevindt zich in Malia, op ca. 1 km van het strand.

Over Ilios Malia Hotel Resort

Ligging

Dit hotel bevindt zich in Malia, op ca. 1 km van het strand.

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Het verblijf is ingericht met een bagagedepot, een kluis en een geldautomaat. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. In de supermarkt zijn producten voor het dagelijks gebruik verkrijgbaar. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Tot de overige voorzieningen van het verblijf behoort een tv-ruimte. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen kosteloos. Tot de aangeboden diensten horen een 24-uurs beveiligingsdienst, een autoverhuur, een medische dienst, roomservice en een wasservice. De omgeving kan door de aanwezigheid van de fietsverhuur ook op de fiets worden verkend.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een aangename luchtcirculatie in de kamers. De meeste kamers hebben een balkon. De gasten kunnen heerlijk slapen op een tweepersoonsbed. Er zijn aparte slaapkamers aanwezig. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. De kitchenette is van een thee-/koffiezetapparaat voorzien. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon, satelliettelevisie en Wi-Fi (kosteloos). In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Het zwemcomplex met buitenbaden en zone voor kinderen is geschikt voor actieve ontspanning en aquarobicstrainingen. Verfrissende drankjes bij de zwembadbar/snackbar en aangename ontspanning in de whirlpool brengen alle waterratten in vervoering. Ook een terras met ligstoelen en parasols is voorhanden. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals fietsen/mountainbiken, biljart en een spa zorgen voor de nodige afwisseling. Veel plezier en amusement biedt een disco. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Creditcards

Visa wordt in het hotel als betaalmiddel geaccepteerd.

Locatie

10
Uitstekend (9+) 1 review
  • 10

    Eigenaresse kwam een cake brengen die ze had gebakken, super lief! En goed verzorgde kamers. Extra bij betalen voor de airco, 5 euro per dag. Zit heel erg gelegen in stalis. Ik zou dit nogmaals boeken.


Anderen bekeken ook