Lavarock Santorini

  1. Griekenland
  2. Santorini
  3. Perissa
  • Lavarock Santorini
  • 7 foto's

Dit hotel bevindt zich in Perissa.

Over Lavarock Santorini

Ligging

Dit hotel bevindt zich in Perissa.

Hotelfaciliteiten

Dit hotel beschikt over een lift en een receptie. De gasten van het verblijf kunnen van een bagagedepot, een kluis, een transferservice, roomservice, een wasservice, een rookmelder en een rookzone gebruikmaken. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Tot de aangeboden service behoort een eigen shuttlebus.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een prettig luchtklimaat in de kamers. Tot de standaardinrichting van de meeste kamers behoort een balkon. Een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos) ronden het serviceaanbod af. In de badkamer – uitgerust met een douche – is een föhn voorhanden. Het hotel beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het verblijf ter beschikking. Het zwembadengedeelte in de openlucht staat garant voor heerlijke verfrissing. Echt optimaal van de vakantie genieten kan op het zonneterras met ligstoelen en parasols. In de (snack-) bar worden verfrissende drankjes aangeboden. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd. Ook bijzondere maaltijden zoals bijvoorbeeld dieetgerechten zijn verkrijgbaar. Daarnaast stelt het hotel speciale menu's beschikbaar.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Locatie

Anderen bekeken ook