Serenusa Village

  1. Italië
  2. Sicilië
  3. Licata
  • Serenusa Village
  • 30 foto's

Serenusa Resort ligt aan het strand van Licata en op korte afstand van Castello di Falconara. Dit hotel met 4 sterren ligt in de omgeving van Kerk van Santa Maria La Nova en Vuurtoren van Licata.Kamers Doe of je thuis bent in één van de 490 klimaatgeregelde kamers. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met digitale zenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche

Over Serenusa Village

Serenusa Resort ligt aan het strand van Licata en op korte afstand van Castello di Falconara. Dit hotel met 4 sterren ligt in de omgeving van Kerk van Santa Maria La Nova en Vuurtoren van Licata.Kamers Doe of je thuis bent in één van de 490 klimaatgeregelde kamers. Dankzij gratis wifi blijf je online, terwijl de tv met digitale zenders zorgt voor het kijkplezier. De privébadkamers met een douche hebben gratis toiletartikelen en een bidet. Bij de voorzieningen horen een telefoon, net zoals een kluis en verduisterende gordijnen.Voorzieningen Profiteer zoveel mogelijk van recreatieve voorzieningen, met onder meer outdoor tennisbanen, een waterglijbaan en een fitnesscentrum. Enkele voorzieningen van dit hotel zijn gratis wifi, een conciërgeservice en een babysitter/kinderoppas (toeslag). De lokale shuttlebus brengt je tegen betaling naar nabije bezienswaardigheden.Dineren Geniet bij Serenusa Resort van een lekkere maaltijd in een koffiebar/café of een snack in een snackbar/broodjeszaak. Ontspan met je favoriete drankje in een strandbar of een poolbar.Zakelijke en andere voorzieningen Enkele van de voorzieningen zijn een computerstation, een 24-uurs receptie en meertalig personeel. Gasten kunnen tegen betaling gebruikmaken van een shuttleservice van/naar de veerbootterminal en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.


OPMERKING:
Houd er rekening mee dat het mogelijk is om tegelijkertijd met de bevestiging van het verblijf en onder voorbehoud van beschikbaarheid een tafel per gezin, toegewezen voor het gehele verblijf, te reserveren in de binnenkamer van het centrale restaurant, tegen een vergoeding van € 5 per persoon. dag per kamer. Beschikbaarheid is beperkt tot een paar eenheden, dus het moet worden aangevraagd bij de Booking Bluserena.

Krijgt een familietafel toegewezen in de overdekte buitenruimte van het centrumrestaurant, die tijdens het bezoek niet altijd hetzelfde zal zijn.

Het zal mogelijk zijn om tegelijkertijd met de bevestiging van het verblijf en onder voorbehoud van beschikbaarheid een tafel per gezin, toegewezen voor het gehele verblijf, te reserveren in de binnenkamer van het centrale restaurant, tegen een vergoeding per dag per kamer. Beschikbaarheid is beperkt tot een paar eenheden, dus het moet worden aangevraagd bij de Booking Bluserena.

Individuele boekingen die tot nu toe zijn bevestigd, krijgen een familietafel in de binnenkamer van het centrale restaurant (gratis). In het geval van reserveringen van vooraf vastgestelde groepen, zullen gasten een tafel delen met andere gasten van de groep in de binnen- of buitenruimte, afhankelijk van beschikbaarheid en ter plaatse te verifiëren

Locatie

Anderen bekeken ook