Girandella Valamar Collection Resort Maro Suites

  1. Kroatië
  2. Istrië
  3. Rabac
  • Girandella Valamar Collection Resort Maro Suites
  • 22 foto's

Dit hotel ligt buiten de grote drukte op ongeveer 1 km van het centrum van Rabac.

Over Girandella Valamar Collection Resort Maro Suites

Ligging

Dit hotel ligt buiten de grote drukte op ongeveer 1 km van het centrum van Rabac.

Hotelfaciliteiten

Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. De gasten van het hotel kunnen van een bagagedepot, een speelkamer, een oppasservice tegen betaling, een kinderopvang, een kapper en een theaterzaal gebruikmaken. In het verblijf is Wi-Fi voorhanden. De kinderen kunnen zich op de speelplaats naar hartelust uitleven. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren. De omgeving kan door de aanwezigheid van de fietsverhuur (tegen toeslag) ook op de fiets worden verkend.

Kamers

In de kamers is airconditioning voorhanden. Vanaf het balkon of het terras, die tot de basisuitrusting van de meeste kamers behoren, hebben de gasten een uitzicht op zee. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed of een slaapbank. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Ook een thee-/koffiezetapparaat behoort tot de standaardvoorzieningen. Bovendien zijn een telefoon, een televisie en Wi-Fi beschikbaar. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn.

Sport/entertainment

Binnen- en buitenzwembaden zijn uitstekend geschikt voor een paar uurtjes aquarobics training en actieve ontspanning. Plezier op de waterglijbaan, verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in de whirlpool – het zwembadcomplex biedt voor ieder wat wils. Echt optimaal van de vakantie genieten kan op het zonneterras met ligstoelen en parasols. Het hotel biedt met tennis en beachvolleybal en tegen betaling met fietsen/mountainbiken en midgetgolf meerdere sportmogelijkheden in de vrije natuur aan. Met waterskiën, jetskiën, waterfietsen, bananenboot varen, zeilen, duiken en aquafitness voelen zich ook watersportliefhebbers helemaal op hun gemak. De gasten in het verblijf beschikken over vele indoorsportmogelijkheden zoals bijvoorbeeld de fitnessstudio, tafeltennis, badminton, yoga en aerobics. In het hotel zijn tegen betaling verschillende wellnessmogelijkheden beschikbaar zoals bijvoorbeeld een spa, een sauna, een schoonheidssalon en massagebehandelingen. Een animatieprogramma, een miniclub en een minidisco garanderen volop recreatieplezier. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Het hotel beschikt over een à-la-carterestaurant en een bar. Er kan all-inclusive worden geboekt. Ontbijt, een middagmaaltijd van het buffet of als menu en diner zijn lekker en worden altijd weer vol variatie geserveerd. Daarnaast stelt het verblijf snacks beschikbaar. Een bijzondere attractie is live cooking. Alcoholvrije dranken zijn tegen betaling verkrijgbaar.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: American Express, Visa en MasterCard.

Locatie

Anderen bekeken ook