Hotel São João de Deus

  1. Portugal
  2. Alentejo
  3. Elvas
  • Hotel São João de Deus
  • 10 foto's

Dit hotel ligt in Elvas, de dichtstbijzijnde luchthaven is Badajoz (BJZ).

Over Hotel São João de Deus

Ligging

Dit hotel ligt in Elvas, de dichtstbijzijnde luchthaven is Badajoz (BJZ).

Hotelfaciliteiten

Het hotel biedt op 3 verdiepingen 56 kamers die met een lift bereikbaar zijn. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Een bagagedepot, een kluis en een geldautomaat bieden de nodige service. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kosteloos). Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het verblijf parkeren. Tot de aangeboden faciliteiten behoren roomservice, een wasservice en een muntwasserette. Gasten kunnen gratis van het dagblad gebruikmaken.

Kamers

In de kamers is airconditioning voorhanden. Bovendien zijn een minibar en een bureau beschikbaar. Bovendien zijn een telefoon, satelliettelevisie en Wi-Fi (kosteloos) beschikbaar. In de badkamer – uitgerust met een douche – is een föhn voorhanden. Voor extra comfort in de badkamers zorgen cosmetische producten. Bovendien zijn rolstoelvriendelijke kamers met een barrièrevrije badkamer te boeken.

Sport/entertainment

Het hotel biedt meerdere sport- en recreatiemogelijkheden aan. Het zwembadengedeelte in de openlucht staat garant voor heerlijke verfrissing. Uitnodigende ligstoelen en schaduwrijke parasols staan klaar op het terras. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Een eetzaal, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Creditcards

Alle gebruikelijke creditcards, bijvoorbeeld Visa, Diners Club, JCB en MasterCard, worden als betaalmiddel geaccepteerd.

Faciliteiten

  • Algemeen
    • lift
    • tuin
    • 24-uurs receptie

Locatie

Anderen bekeken ook