Endless Residence

  1. Turkije
  2. regio Istanbul
  3. Istanbul
  • Endless Residence
  • 34 foto's

Bij Endless Comfort Hotel in Istanbul (Taksim) is het amper enkele minuten lopen naar Ziekenhuis Taksim Hastanesi en Taksimplein. Dit hotel ligt in de buurt van Taksim Gezi-park en Istiklal Caddesi. Doe of je thuis bent in één van de 26 klimaatgeregelde kamers met kitchenettes. De kamers hebben een lcd-televisie met satellietzenders, terwijl je dankzij gratis wifi online blijft. Bij de voorzienin

Over Endless Residence

Bij Endless Comfort Hotel in Istanbul (Taksim) is het amper enkele minuten lopen naar Ziekenhuis Taksim Hastanesi en Taksimplein. Dit hotel ligt in de buurt van Taksim Gezi-park en Istiklal Caddesi.

Doe of je thuis bent in één van de 26 klimaatgeregelde kamers met kitchenettes. De kamers hebben een lcd-televisie met satellietzenders, terwijl je dankzij gratis wifi online blijft. Bij de voorzieningen horen een kluis en een waterkoker en de kamers worden dagelijks schoongemaakt.

Profiteer van de handige voorzieningen zoals gratis wifi en gratis gebruik van het fitnesscentrum in de buurt.

Profiteer in dit hotel van de 24-uurs roomservice. Dagelijks kun je van 07.30 uur tot 10.30 uur genieten van een gratis continentaal ontbijt. 

Een shuttleservice van/naar de luchthaven is 24 uur lang tegen betaling beschikbaar en ter plaatse heb je gratis parkeerplaatsen.

Locatie


Anderen bekeken ook