Opia Boutique Hotel

  1. Turkije
  2. Turkse Rivièra
  3. Alanya
  • Opia Boutique Hotel
  • 11 foto's

Dit boetiekhotel ligt in de buurt van de zee, centraal in Konakli.

Over Opia Boutique Hotel

Ligging

Dit boetiekhotel ligt in de buurt van de zee, centraal in Konakli.

Hotelfaciliteiten

Aan de receptie in de ontvangsthal staat meertalig personeel met raad en daad bij. Service zoals een kluis en een geldautomaat draagt bij tot een comfortabel verblijf. In de openbare ruimtes (tegen toeslag) is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Naast een supermarkt zijn andere winkels voorhanden. Op het terrein van het hotel bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen tegen vergoeding. Tot de aangeboden faciliteiten behoren een autoverhuur, een medische dienst, een roomservice tegen betaling, een wekdienst, een wasservice, een hotelarts en een eigen shuttlebus. De omgeving kan door de aanwezigheid van de fietsverhuur ook op de fiets worden verkend. Ter ondersteuning van het zakendoen is een fax voorhanden.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt airconditioning. Op het balkon of terras kunnen de gasten heerlijk ontspannen. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Een telefoon, een televisie en Wi-Fi (tegen toeslag) ronden het serviceaanbod af. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Voor extra comfort in de badkamers zorgen cosmetische producten.

Sport/entertainment

Op het zonneterras staan comfortabele ligstoelen en schaduwrijke parasols klaar voor gebruik. Er is ook een (snack-) bar bij het zwembad. Sportieve afwisseling wordt geboden door de vele verschillende activiteiten die in het verblijf worden aangeboden zoals fietsen/mountainbiken, tennis, jeu de boules, beachvolleybal en volleybal. Daarnaast kunnen de gasten eens aquarobics uitproberen en tegen betaling ook jetskiën. Het hotel heeft in het indoorgedeelte ook veel activiteiten voor sportliefhebbers in petto zoals een fitnessstudio, tafeltennis, biljart en darts. Het animatieteam van het hotel organiseert entertainmentprogramma’s voor kinderen en volwassenen (kosteloos). Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar. Verfrissende drankjes aan de strandbar staan garant voor feelgood momenten. Er kan all-inclusive worden geboekt. Een uitgebreid ontbijtbuffet (ook voor vroege vogels en uitslapers) stimulereert uit bed te komen. 's Middags en 's avonds maken de gasten gebruik van het buffet. Daarnaast stelt het verblijf snacks beschikbaar. Alcoholische en alcoholvrije dranken zijn voor de gasten inclusief.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Faciliteiten

  • Algemeen
    • 24-uurs receptie

Locatie

Anderen bekeken ook