Armella Hill Hotel & Spa

  1. Turkije
  2. Turkse Rivièra
  3. Manavgat
  • Armella Hill Hotel & Spa
  • 31 foto's

Dit hotel bevindt zich in Manavgat, op ca. 5 minuten van het zandstrand.

Over Armella Hill Hotel & Spa

Ligging

Dit hotel bevindt zich in Manavgat, op ca. 5 minuten van het zandstrand.

Hotelfaciliteiten

Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. Het voorzieningenaanbod van het hotel bevat een bagagedepot en een kluis. Wi-Fi is kosteloos aanwezig. Een lift en faciliteiten voor rolstoelgebruikers zijn voorhanden. Er zijn winkels die tot rondneuzen en flaneren uitnodigen. Op het terrein van het verblijf bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het hotel parkeren. Tot de aangeboden faciliteiten behoren een oppasservice op aanvraag, een wasservice, een kapper, een hotelarts en een eigen shuttlebus.

Kamers

In de kamers is airconditioning voorhanden. De meeste kamers beschikken over een balkon. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Ook een thee-/koffiezetapparaat behoort tot de standaardvoorzieningen. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon, satelliettelevisie en Wi-Fi (kosteloos) staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. Tot de extra´s van de kamers behoren pantoffels. In de badkamer, van een douche voorzien, vinden de gasten een föhn en badjassen. Voor ouders met kinderen zijn gezinskamers beschikbaar.

Sport/entertainment

Naast binnen- en buitenzwembaden is er een zone met kinderzwembaden. Daarnaast brengen verkwikkende drankjes aan de zwembadbar/snackbar en een waterglijbaan alle waterratten in de allerbeste stemming. Echt optimaal van de vakantie genieten kan op het zonneterras met ligstoelen en parasols. Wie lekker wil bewegen, kan van jeu de boules en beachvolleybal genieten. Het hotel heeft in het indoorgedeelte ook veel activiteiten voor sportliefhebbers in petto zoals een fitnessstudio, tafeltennis, darts en aerobics. In het verblijf worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, een stoombad, hamam en massagebehandelingen aangeboden. Een miniclub, een minidisco en livemuziek garanderen volop recreatieplezier. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar. Er kan all-inclusive worden geboekt. Aangeboden worden ontbijt, middagmaaltijd en diner. Daarnaast stelt het hotel snacks beschikbaar. Het hotel beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en MasterCard.

Locatie

Anderen bekeken ook